Friday, September 25 @ 22:37
Disintegration.


Kaur on vastseliinas. Uus asi, kõik jõllitavad. Konkreetselt jõllitavad. Ta saabus umbes nii, et jõudsime muusikaklassi ukse taga janet oodates kaarte mängida. Joosep, ta sebratightsid pole homod, need on kr3w omad, kr3w on hetero märk! Khihi, j&k viskasid koju mind, no umbez kolmeks. Ja alates sellest ajast lebongi siin, vahelduva eduga all elutoas teiste pluss kelgukoerte juures, kaua ei suuda, paras saun oma 26'e kraadiga. Kirun jonnivat südant (varsti peaks kõik paremaks minema, nüüd rauatablakate jne peal) ja unisust, a see asendub siin kergelt deliiriumisarnase olekuga, ehmatusele järgneb paranoia ning sinna omakorda naermine otsa. Kuidas ennast kõrvalt vaadata?
Carolin tripib obinitsas, i have two holodilniks at home, a blender too, naw man, the last one's for posin' . Charlie chaplin sat on a pin.. dammit, wrong. Mickey mouse bought a house! Hähäh.
Hendrix tripib saaremaal (jea üle 16päeva koos oldud, sa pole ainus, kes loeb), enne pühapäeva õhtut ei kuule sinust ilmselt midagi.
Isssaaaand, tulge juba ometi, ma ei viitsi ilma.


get a taste in my mouth
as desperation takes hold
is it something so good
just can't function no more?


Seni võin nautida matemaatika eksamikonsuldi ülesandeid (sooritasin täna, sooritan nädala pärast samamoodi, see on uus teooria. natuke meenutab rutherfordi katset, kummalisuse poolest) ja mõtet, et homme sugulastega süntsipraazdnik. Sõpsipidu tuleb ka, woooo. A viineripirukad pean valmis meisterdama, liisule kirjatuviga edasisaatmiseks. Küll jõuab küll jõuab, lepingus polnud kuupäevi mainitud. Kohe praegu? Võtaks poolimala filmsi, valge tee ja pikaajalise une. Püüan lucid dreami hell yea.

Ahjaa, mingi lamp tädi eeldab, et ma kaido, helistab piisavalt palju, et deema kummaline oleks.

Postituse pealkiri pole huupi lahmitud, something just doesn't feel right.




0 comment(s)