Wednesday, October 7 @ 22:55
Blackout city.

Yello’ hello! Hea olla vä, hää v, hää v? Üsnagi, aint mõtteid nädala jagu liiga palju kogunend. Neis ei ole mitte mingit korrapära, ebareaalne aeg. Vaimuhaiguse esimene staadium. Raudselt.
Õpetajatepäev. Klassijuhatajad rikkusid vastikult rä selle, puhtalt kohalolekuga. Kontrollifriigid. Läksin ja korraks annu juurde, kohe peapesu. Lasin kaheksandikul endale kohvi tuua õpetajatetoast- jälle häda. Kusjuures klassid ise olid üllatavalt toredad, seitsmenda kontsa-ketri ütleb siiamaani koridori peal viisakalt tereeee õpetaja. Tean ka enamusi (hendrixi sain enda klassi, vahetasin kivilo laura vastu hehe), niiet lebo. Pärast tegime perekondliku sisseoste + korraldasime süntsi rä. Tunnike enne teiste tulekut oli mõneks hetkeks nutt kurgus, ilmselt asjade kuhjumise pingest. Muidu läks hästi, halloooo mudakas! Aitäh, et tulite!


commit this to memory


Süntsil tekkis kellelgi plaan kluppi minna nagu beyonce seda teeb, no okei niisama klassiga. Lõpuks läksime nii, et enamus klassi tsikke laupäeval määdis, poisid kassisid kodus. Nõrgad! Me küll mõrvasime oma kontsakingades jalgu neli tundi järjest, vahepeal bacardi razzi sprite, jää ning laimiga rüübates. Üle nii pika aja tantsida on lõõgastav, pohui see saast muusika. Korra lasti i love rock’n’rolli ning ac/dc thunderstrucki, need annavad ilmselgelt rohkem energiat kui igaks teiseks looks olev stereo love.


AND LIVIN IS EASY


Praegu on küll killer väsimus, pea on pinges, a ei valuta. Üsna õõvastav, eriti kui arvestada, et ma hüpohondrikustunud. Sügiseses õues olen enamuse ajast, hommikud ja söögivahetunnid (miks õpetajad luuravad?) ja peale kooli samamoodi. Bro’ga jea. Harjuge ära, see naljakas tasapisi, kui kõik hämmingus küsivad, kas nad käivad vää. Ega sõbrad ei saa olla, oh ei. Kitsa silmaringiga piraadid!

Kui seitsme paiku maanteed mööda kõndida, siis näed mahedat optilist illusiooni, see tüüpiline musta ja valge kooslus. Valge joon tundub olevat süvik. Kuule vist jaa väike hullus.


I never meant to hide anything
but I'll never tell the truth


palju õnne miska!



3 comment(s)