Monday, October 12 @ 22:58
I GOTTA FEELING.
Ainult vaikus nukralt hiilib veel ringi ja õhus vilgub lumekristall.. Mu aknaalune koht on parim! Annu ei vaata õnneks kurjalt, tal eneseotsingud pooleli hehe. Ikka veel sajab, lörtsilt ja soojalt. Võib-olla pole soojalt, võib-olla tekitab seda tunnet tuline radiaator, kuhu jalgu vastu surun. Oluline osa oli laulmisel ja pillimängul.. Ei kirjuta üles, vast pärast annu pool kiirelt ümber. Vaatame the cat in the hati lõpuks ometi rä, joome kohvi, a mitte nii kanget kui eile. Peab hendrikzile ütlema, iseasi, kas ta kuuleb v kuulab- joosep on esimest päeva VGs, enamuse ajast nad koos, südamesõbrannad! Kuigi nende esimene kohtuminegi oli sel laupäeval.


I'll get lost, messed up and bored when I'm alone too long
I can't sleep, function or eat when I'm not with someone


Tegelt tegelt "hää nv oli", nagu ta ütles. Varahommikune mental breakdown (poole kolmest saadik laksisin üleval, a päris saingi bussile öä) hea lahendusega: kell on kuus, me jalutame mööda maanteed üksteisele vastu & siis koos alevisse, kust metroosse ning linna. Trallisime niisama ringi, vingusime tuttavate inimeste hordide üle ning tsekkisime mööblipoode. Ei see on normaalne. Neljaks saime tlna kohale, hei jane&kaur&joosep&anni! Veida normat ka, kenad prillid, kust said? Peaaegu oleks hookile ehmatuse tekitand järsu ilmumisega, a aega jäi väheks. Jõudsime aint solarise uude reedesse ja sealt kiirelt pelgulinna joosepi toitu hävitama, kuni ta pakkis. Veel neli tundi mahedat bussisõitu nende kahega, ma ei kurda kohe üldse mitte, a lähme tagasi mingihetk pls!


Hooray for the madness, we are better by design
Let's hope we'll never have to say goodbye


Õõõõõ ma tahan temaga joindile maailmaasju arutama minna, ei mängi välja, kes see viitsib klassijuhataja monotoonset enda ellusuhtumise pealesurumist kuulata. Muudkui "tema on alaealine" ning "sinu kaheteistkümnenda klassi jaoks on see näotu." Pluss õpetajatetoas tuntakse meid kui "laulatatuid". Oh well.

Nüüd laulame ilmselt. V vaatame superstaarihakatisi. V akna tagant mööduvat uunot, tsau.
Keerlevaid laangeevaiiid helbeeiid on täiiiss.

Õhtul tuli välja, et viitkalt pole heinasoole otseteed. Ka mitte siis, kui mäe otsast vaadata.


1 comment(s)